Matematik
Euklids løsningsmetoder!
11. december 2007 af
MadsPU (Slettet)
Hej jeg sidder her og skriver studieretningsprojekt i Matematik Historie. Emnet er græsk matematik.
mit problem bygger på jeg skal redegøre for geometriske og algebraiske metoder der har været anvendt til løsning af andengradslinningen fra grækerne til idag. og så skal jeg fokusere på euklids løsningsmetoder af formen:
x^2=ax+b
x^2+ax=b
x^2+b=ax
og så skal jeg benytte euklids løsningsmetode til at løse
X^2=3x+4
x^2+24x=25
Håber der er nogen derude der kan hjælpe mig, for jeg kan ikke finde ud af det, og mit materiale er der bare intet om det der, hvilket giver mig et kæmpe problem..
Mvh Mads.
mit problem bygger på jeg skal redegøre for geometriske og algebraiske metoder der har været anvendt til løsning af andengradslinningen fra grækerne til idag. og så skal jeg fokusere på euklids løsningsmetoder af formen:
x^2=ax+b
x^2+ax=b
x^2+b=ax
og så skal jeg benytte euklids løsningsmetode til at løse
X^2=3x+4
x^2+24x=25
Håber der er nogen derude der kan hjælpe mig, for jeg kan ikke finde ud af det, og mit materiale er der bare intet om det der, hvilket giver mig et kæmpe problem..
Mvh Mads.
Skriv et svar til: Euklids løsningsmetoder!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
