Fysik

komplekse

13. december 2007 af honey00004 (Slettet)

jeg har fået en opgave, hvor jeg skal særligt redegør for funktionen f(t)=e^it og dens særlige egenskaber...

tja, jeg ved ikke rigtig

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#0:
Du bliver nødt til at uddybe ganske meget endda!

Svar #2
14. december 2007 af honey00004 (Slettet)

jeg skriver om komplekse tal og vekselstrøm, jeg mener at denne funktion- kan have noget at gøre med, hvordan komplekse tal kan bruges som model for vekselstrøm.
men problemet er bare at jeg ved ikke hvordan...

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. december 2007 af mathon

se på
Taylor-udviklingen for

f(t) = cos(t)
og
f(t) = sin(t)

og sammenlign ovennævnte Taylor-udviklingers sum
med

Taylor-udviklingen for
f(t) = e^(it)



se
endvidere
http://www.peecee.dk/index.php?id=84853

Brugbart svar (0)

Svar #4
14. december 2007 af mathon

pejlemærke:

e^(it) = cos(t)+i*sin(t)

Svar #5
14. december 2007 af honey00004 (Slettet)

#3 jeg kan ikke åbne filen :(

Brugbart svar (0)

Svar #6
14. december 2007 af mathon

jeg har nu ændret filnavnet

konstater om det hjælper
http://www.peecee.dk/index.php?id=84917

Svar #7
14. december 2007 af honey00004 (Slettet)

1000 tak, det har hjulpet mig meget

Svar #8
14. december 2007 af honey00004 (Slettet)

må jeg spørge dig om, hvilken bog havde du afsnittet fra?

Skriv et svar til: komplekse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.