Matematik

Trekant, cos,sin,tan??

13. december 2007 af Convikt (Slettet)
jeg skal finde siden lille c, jeg ved at A=43 grader, B=47 grader, og a 9 cm, hvilken formel skal jeg bruge og hvordan??

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. december 2007 af ABreine (Slettet)

find den sidste vinkel C og brug sinusrelationerne

Svar #2
13. december 2007 af Convikt (Slettet)

jeg kender C, den er 90 grader

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. december 2007 af ABreine (Slettet)

kender du sinusrelationerne?

Svar #4
13. december 2007 af Convikt (Slettet)

hvordan bruger jeg sinus til at finde lille c?

Svar #5
13. december 2007 af Convikt (Slettet)

ja men ved ikke hvordan jeg skal bruge den til at finde c, ved kun hvordan man bruger den til at finde a

Brugbart svar (0)

Svar #6
13. december 2007 af ABreine (Slettet)

gør sådan her så:
sin(43)=9/c
og så isoler c

Svar #7
13. december 2007 af Convikt (Slettet)

hvordan gør jeg så det?

Brugbart svar (0)

Svar #8
13. december 2007 af badooo (Slettet)

sin(43)=9/c |gang med c på begge sider
<=>
sin(43)*c=9 |divider med sin(43) på begge sider
<=>
c = 9/sin(43)

Skriv et svar til: Trekant, cos,sin,tan??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.