Fysik
Viskositet for rapsolie
16. december 2007 af
sofiepoulsen (Slettet)
Jeg har et lille spørgsmål. Er der nogen der kender en værdi for viskositeten for rapsolie (den skulle gerne have enheden N*s/m^2)??
Svar #1
16. december 2007 af janko (Slettet)
I forbindelse med en rapport søgte jeg det samme, men fandt det ikke - heller ikke i databogen..
Med ved forsøget fik jeg følgendeværdier:
ved en dråbe var viskositeten = 0,092N*s/m^2
ved en dobbeltdråbe var viskositeten = 0,082N*s/m^2
..
Med ved forsøget fik jeg følgendeværdier:
ved en dråbe var viskositeten = 0,092N*s/m^2
ved en dobbeltdråbe var viskositeten = 0,082N*s/m^2
..
Svar #2
18. december 2007 af sofiepoulsen (Slettet)
Nej, jeg har også søgt mange steder, men det er endnu ikke lykkedes. Men tak for svaret:)
Skriv et svar til: Viskositet for rapsolie
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
