Biologi
Rygning - FEV1 og FVC
18. december 2007 af
BoWie (Slettet)
Hey jeg skriver studieretningsprojekt om rygning og motion...
Jeg har så fået en tabel hvor jeg skal beskrive rygning i forhold til ikke rygning med henblik på motion..
Af skemaet fremgår det at folk der slet ingen motion dyrker, har laver FEV1 og lavere FVC end rygere, (det er en lille smule). Det vil altså sige at rygere der dyrker motion har større FEV1 og FVC end folk der ikke ryger.
Hvordan kan dette lade sig gøre??
FEV1 = Det forcerede ekspirationsvolumen
FVC = Den forcerede vitalkapacitet
Håber der en der kan hjælpe...
Jeg har så fået en tabel hvor jeg skal beskrive rygning i forhold til ikke rygning med henblik på motion..
Af skemaet fremgår det at folk der slet ingen motion dyrker, har laver FEV1 og lavere FVC end rygere, (det er en lille smule). Det vil altså sige at rygere der dyrker motion har større FEV1 og FVC end folk der ikke ryger.
Hvordan kan dette lade sig gøre??
FEV1 = Det forcerede ekspirationsvolumen
FVC = Den forcerede vitalkapacitet
Håber der en der kan hjælpe...
Skriv et svar til: Rygning - FEV1 og FVC
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
