Biologi
sucroseopløsning
18. december 2007 af
becky17 (Slettet)
Beregn, hvor mange gram sucrose (C12H22O11, Molvægt = 342) der skal anvendes til at lave 1 liter 0,5 mol sucroseopløsning (stamopløsning)
dette er formlen jeg skal bruge
M*n = m
men skal den omskrives til dette?
M/m = n
M = 342
m = 0,5
er det her rigtig?
n = 684
dette er formlen jeg skal bruge
M*n = m
men skal den omskrives til dette?
M/m = n
M = 342
m = 0,5
er det her rigtig?
n = 684
Skriv et svar til: sucroseopløsning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
