Spansk
BETYDER AGRADO TILFREDSSTILLE ?
18. december 2007 af
mia123 (Slettet)
Hey alle!
er der nogle der ved hvad Agrado på spansk betyder ?
bestyder Agrado tilfredsstille ?
er der nogle der ved hvad Agrado på spansk betyder ?
bestyder Agrado tilfredsstille ?
Svar #1
18. december 2007 af Duffy
Fra CD-rom ordbogen haves:
agrado m.
1. (vel)behag, lyst, fornøjelse
2. behageligt væsen, elskværdighed, ynde
con agrado = gerne, med glæde
ser del agrado de uno = være én behagelig, tiltale én, være efter éns smag.
agrado m.
1. (vel)behag, lyst, fornøjelse
2. behageligt væsen, elskværdighed, ynde
con agrado = gerne, med glæde
ser del agrado de uno = være én behagelig, tiltale én, være efter éns smag.
Svar #3
06. januar 2008 af julleap (Slettet)
der er en twist her.... hvis du har fundet agrado i en tekst, så skal du se på sammenhængen om det er pre. 1. per. sing. agrado (yo agrado) eller om det er substantiv mask. sing. agrado (un agrado)....
Skriv et svar til: BETYDER AGRADO TILFREDSSTILLE ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
