Fysik

Gitterkonstant

19. december 2007 af testbruger (Slettet)
Hej

Hvis jeg skal isolere d i denne formel, hvordan vil den så se ud?

n*lambda=d*sin 0

Håber der er nogen som kan hjælpe.

På forhånd tak!

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. december 2007 af Danielras (Slettet)

d = (n*lambda)/sin(0)

Brugbart svar (0)

Svar #2
19. december 2007 af Matkaj

Husk du må dividere med samme tal på begge sider af lighedstegnet såfremt dette tal ikke er 0. Så prøv at dividere sin0 på begge sider af =.

Skriv et svar til: Gitterkonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.