Engelsk
Abstract- rettelser
20. december 2007 af
PigeStudie (Slettet)
Hejsa..
Håber i vil rette min for fejl. Godt nok flyder min kun 9 linier. og der står det skal være på 15-20,men kan simpelthen ikke skrive mere. Håber i har en dié om hva jeg ellers kan skrive..
This paper examines is about plague “The Black Dead”. The problem statement is to find out what the plague cause these infectious diseases, how the middle-aged doctors treat these diseases and how these plagues disappear? The paper also describes and analyzes how the middle Ages people react to these horrible diseases. A case control study is base on books and sources Renaissance is the time science could find out what cause the plague, and could take measures against this plague. The result is that many people dead, the financial circumstances was going down, the medicine and the methods didn’t work, all hope is at an end, but then they found a solution. A name Alexandre Yersin found this Yersinia pestis, is a bacteria that cost many citizens lives. Finally the paper draws a conclusion that the consequences are both positive and negative.
Håber i vil rette min for fejl. Godt nok flyder min kun 9 linier. og der står det skal være på 15-20,men kan simpelthen ikke skrive mere. Håber i har en dié om hva jeg ellers kan skrive..
This paper examines is about plague “The Black Dead”. The problem statement is to find out what the plague cause these infectious diseases, how the middle-aged doctors treat these diseases and how these plagues disappear? The paper also describes and analyzes how the middle Ages people react to these horrible diseases. A case control study is base on books and sources Renaissance is the time science could find out what cause the plague, and could take measures against this plague. The result is that many people dead, the financial circumstances was going down, the medicine and the methods didn’t work, all hope is at an end, but then they found a solution. A name Alexandre Yersin found this Yersinia pestis, is a bacteria that cost many citizens lives. Finally the paper draws a conclusion that the consequences are both positive and negative.
Svar #2
21. december 2007 af bathory (Slettet)
Fejl: This paper examines is about plague “The Black Dead”.
Du kan ikke skrive ''examines is''. Det er forkert.
Rettelse: This paper is about...
eller This paper examines a plague “The Black Dead”.
Fejl:is to find out what the plague cause these infectious diseases
Rettelse: why the plague caused..
treat=treated..du skal bruge datid.
dissapear=disappeared
react=reacted
Rettelse: the result was that many people died.The financial circumstances were going down
all hope was at its end
IT is a bacteria that cost many citizens's lives.
Du kan ikke skrive ''examines is''. Det er forkert.
Rettelse: This paper is about...
eller This paper examines a plague “The Black Dead”.
Fejl:is to find out what the plague cause these infectious diseases
Rettelse: why the plague caused..
treat=treated..du skal bruge datid.
dissapear=disappeared
react=reacted
Rettelse: the result was that many people died.The financial circumstances were going down
all hope was at its end
IT is a bacteria that cost many citizens's lives.
Skriv et svar til: Abstract- rettelser
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
