Matematik

lineær sammenhæng

23. december 2007 af nørd240 (Slettet)
Hej
Jeg har lidt svært ved at forstå beviset af ligningen
y=ax+b og vil derefor gene have få det forklaret fra bunden af.

hvis du evt har bevist sætningerne så send gerne.

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. december 2007 af dnadan (Slettet)

hvilket bevis tænker du på?

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. december 2007 af Uracil (Slettet)

Der er mange slags beviser. Kan du evt. fortælle bogens tittel?

Svar #3
23. december 2007 af nørd240 (Slettet)

altså på beviset af ligningen y=ax+b

hvor man tegner to retvinklet trekanter.

Svar #4
23. december 2007 af nørd240 (Slettet)

altså på beviset af ligningen y=ax+b

hvor man tegner to retvinklet trekanter.

Brugbart svar (0)

Svar #5
23. december 2007 af dnadan (Slettet)

Menes der beviset for a*c=-1?

Brugbart svar (0)

Svar #6
23. december 2007 af Uracil (Slettet)

Det er altså lidt svært at lave et bevis vha. analytisk geometri når man ikke kan tegne her... Hmm..

Brugbart svar (0)

Svar #7
23. december 2007 af math-freak++ (Slettet)

#2 Du tager fejl. "Der er mange slags beviser." - Det er ikke et bevis, det er en definition.

Brugbart svar (0)

Svar #8
23. december 2007 af Uracil (Slettet)

Manden tænker på et bestemt bevis for en bestemt sætning. Det kan math-freak++ ikke se. Men anyways, når du ved bedre, synes jeg at du skal tage og hjælpe manden :)

Brugbart svar (0)

Svar #9
23. december 2007 af math-freak++ (Slettet)

#8 Ej helt ærligt, nu bliver jeg bare nødt til at spørge om du virkelig læser til Matematik?

Vi definerer en lineær funktion således

f: R->R

f(x) = ax + b, hvor a og b er vilkårlige konstanter.

a er hældningskoefficienten, men b er skæringen på y-aksen, da f(0)=b.

Brugbart svar (0)

Svar #10
23. december 2007 af math-freak++ (Slettet)

Det er en DEFINITION ikke en SÆTNING.

Brugbart svar (0)

Svar #11
23. december 2007 af Uracil (Slettet)

Så tag og hjælp manden! mat-freak++ vil kritisere, men ikke hjælpe. Nice 1 dude!

Brugbart svar (0)

Svar #12
23. december 2007 af Uracil (Slettet)

OMG - Spørg nu nørd240 om det du skriver er dét han søgte!

Brugbart svar (0)

Svar #13
23. december 2007 af dnadan (Slettet)

#9
Den pågældende person har ikke formuleret sig korrekt, han har spurgt om et bevis til y=ax+b, hvor han burde have bedt om et bevis til en sætning(som han angiveligt mener)

Så lad det nu ligge...

Brugbart svar (0)

Svar #14
23. december 2007 af Uracil (Slettet)

Der står jo klart og tydeligt, at han søger beviset for sætningen. Han skriver i den sidste sætning: "hvis du evt har bevist sætningerne så send gerne." Det overså math-freak++ nok.

Brugbart svar (0)

Svar #15
23. december 2007 af Uracil (Slettet)

Men nu hvor math-ferak++ forstår bedre, kan han hjælpe den pågældende person.

Brugbart svar (0)

Svar #16
24. december 2007 af janko (Slettet)

du vil bevise y=ax+b ....
senere lige noget jeg engang lavede i 1.g.

---

Brugbart svar (0)

Svar #17
24. december 2007 af janko (Slettet)

se følgende på side 2:

http://peecee.dk/?id=86799

Skriv et svar til: lineær sammenhæng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.