Matematik
Sumkurve mm.
04. januar 2008 af
:D (Slettet)
Hej,
Er der en venlig sjæl derude, som jeg kunne få til at se min opgave igennem - idet jeg er en smule usikker:
Link: http://peecee.dk/upload/view/88436
Linket viser et boksplot over karaktererne ved en prøve.
a) Angiv kvartilsættet for datasættet.
Øvre kvartil = 9
Median = 8
Nedre kvartil = 6
b) Lav en skitse af en sumkurve, der kunne passe med overstående boksplot.
Her er min skitse: http://peecee.dk/upload/view/88437
På forhånd mange tak,
Malfoy
Er der en venlig sjæl derude, som jeg kunne få til at se min opgave igennem - idet jeg er en smule usikker:
Link: http://peecee.dk/upload/view/88436
Linket viser et boksplot over karaktererne ved en prøve.
a) Angiv kvartilsættet for datasættet.
Øvre kvartil = 9
Median = 8
Nedre kvartil = 6
b) Lav en skitse af en sumkurve, der kunne passe med overstående boksplot.
Her er min skitse: http://peecee.dk/upload/view/88437
På forhånd mange tak,
Malfoy
Svar #1
04. januar 2008 af Sherwood (Slettet)
a) Korrekt.
b) Kunne laves bedre. Sæt procenter på. Så kan du lige slå linier fra 2. aksen ved henholdsvis 25 %, 50 % og 75 %, hvorefter du kan aflæse kvartilsættet på 1. aksen.
b) Kunne laves bedre. Sæt procenter på. Så kan du lige slå linier fra 2. aksen ved henholdsvis 25 %, 50 % og 75 %, hvorefter du kan aflæse kvartilsættet på 1. aksen.
Svar #2
15. oktober 2009 af A2 (Slettet)
Malte???
Jeg er sku også på røven... Jeg synes aldrig jeg har hørt ordet Sumkurve før? Kan han ikke lige lære os det før han giver os det for???
Men bare brug tå'en der er til højre for lilletø'en, det hjælper...
-aGe :D
Skriv et svar til: Sumkurve mm.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
