Matematik
Tangent/graf ?
05. januar 2008 af
blondin9000 (Slettet)
hvordan indtegner man tangenten til grafen for f(x) = kvadratroden af x i (9,f(9)) ?
(troede man skulle sætte x-værdierne ind i kvadratroden og derudaf få y-værdierne, men kan ik få det til at passe... )
Linjen x = 9 bliver godt nok en lodret streg fra 9 på x-aksen og op efter, ik?
(troede man skulle sætte x-værdierne ind i kvadratroden og derudaf få y-værdierne, men kan ik få det til at passe... )
Linjen x = 9 bliver godt nok en lodret streg fra 9 på x-aksen og op efter, ik?
Svar #1
05. januar 2008 af ibibib (Slettet)
Du skal benytte tangentens ligning
y = f(xo)+f '(xo)·(x-xo).
I dit tilfælde er xo=9.
y = f(xo)+f '(xo)·(x-xo).
I dit tilfælde er xo=9.
Skriv et svar til: Tangent/graf ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
