Matematik
Integral - 1/1+cos(x)
07. januar 2008 af
mathhelp (Slettet)
Hej,
Jeg sidder her på de sene nattetimer og bøvler med hvordan jeg kommer frem til:
F(x)=sin(x)/1+cos(x), altså er en stamfunktion til,
f(x)=1/1+cos(x)
Jeg sidder her på de sene nattetimer og bøvler med hvordan jeg kommer frem til:
F(x)=sin(x)/1+cos(x), altså er en stamfunktion til,
f(x)=1/1+cos(x)
Skriv et svar til: Integral - 1/1+cos(x)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
