Matematik

solve

11. januar 2008 af thelife (Slettet)
hej

der står i min opg at

løs ligningen 2x^2 + x - 3=0

skal jeg finde solve er det det de snakker om

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2008 af Dominik Hasek (Slettet)

#0:
Jeg forstår ikke hvad du mener med ``finde solve''. Du skal bare løse ligningen på formel vis.

Svar #2
11. januar 2008 af thelife (Slettet)

nå er det sådan så for har helt glemt hvordan man gør

d(2x^2+x-3,x)=4x+1

Brugbart svar (0)

Svar #3
11. januar 2008 af mathon

solve(2x^2+x-3=0,x)

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. januar 2008 af mathon

...ellers kan du vel løse en 2.gradsligning...

Brugbart svar (0)

Svar #5
11. januar 2008 af Stenalto (Slettet)

Du kan bare bruge solve, ja... men du kan også bare løse den formel vis... (solve er hurtigere...)

Brugbart svar (0)

Svar #6
11. januar 2008 af Stenalto (Slettet)

Du kan bare bruge solve, ja... men du kan også bare løse den formel vis... (solve er hurtigere...)

Brugbart svar (0)

Svar #7
11. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

Solve er hurtigere men hvis du ikke er i tidskneb er det altid bedre at løse den i hånden.

Skriv et svar til: solve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.