Matematik
f´ ? hvordan finder jeg det
12. januar 2008 af
Nacizane (Slettet)
f(x) = 5e^x+4^x
hvordan finder jeg f´?
vil bare have en forklaring så jeg kan løse opgaven
hvordan finder jeg f´?
vil bare have en forklaring så jeg kan løse opgaven
Svar #3
12. januar 2008 af Nacizane (Slettet)
altså 4 er a så
jeg finder først ud af hvad ln(4) er.. derefter * det ´med 4^x ?
jeg finder først ud af hvad ln(4) er.. derefter * det ´med 4^x ?
Svar #4
12. januar 2008 af mathon
f(x) = 5e^x+4^x
f'(x) = (5e^x)' + (4^x)' = 5*(e^x)' + ln(4)*4^x = 5*e^x + ln(4)*4^x
f'(x) = (5e^x)' + (4^x)' = 5*(e^x)' + ln(4)*4^x = 5*e^x + ln(4)*4^x
Svar #5
12. januar 2008 af Nacizane (Slettet)
jeg regner den sådan ud..
f'(x) = (5e^x)' + (4^x)'
5*(e^x)' + ln(4)*4^x
5*e^x + 1,38*4^x
= 1,38 * (4)^x + 5 * (2,72)^x
er jeg helt galt på den?
f'(x) = (5e^x)' + (4^x)'
5*(e^x)' + ln(4)*4^x
5*e^x + 1,38*4^x
= 1,38 * (4)^x + 5 * (2,72)^x
er jeg helt galt på den?
Skriv et svar til: f´ ? hvordan finder jeg det
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
