Matematik
2.gradspolynomie med EN rod?
13. januar 2008 af
blondin9000 (Slettet)
f(x) = x^2 -6x + c
bestem c værdien når polynomiet kun har EN rod ?
______________
Jeg ved at d = 0 når polynomiet skal have EN rod...
d = b^2 - 4ac
men hvordan skal jeg så lige bestemme c???
0 = -6^2 -4 * 1 * c ??
bestem c værdien når polynomiet kun har EN rod ?
______________
Jeg ved at d = 0 når polynomiet skal have EN rod...
d = b^2 - 4ac
men hvordan skal jeg så lige bestemme c???
0 = -6^2 -4 * 1 * c ??
Svar #6
13. januar 2008 af dnadan (Slettet)
0 = -6^2 -4 * 1 * c
<=>
0=36-4c
<=>
4c=36
<=>
c=36/4=9
(løs den i hånden, det giver bedre forståelse for løsning af ligninger)
<=>
0=36-4c
<=>
4c=36
<=>
c=36/4=9
(løs den i hånden, det giver bedre forståelse for løsning af ligninger)
Skriv et svar til: 2.gradspolynomie med EN rod?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
