Matematik
(x-1)(x^2-4)=o
14. januar 2008 af
filosofinden (Slettet)
Ja, det er bare den her ligning..
Hvordan sku' jeg kunne gange ind i parantes, med den der?
Opgaveformulering:
Løs ligningen (x-1)(x^2-4)=o
/Katrine
Hvordan sku' jeg kunne gange ind i parantes, med den der?
Opgaveformulering:
Løs ligningen (x-1)(x^2-4)=o
/Katrine
Svar #1
14. januar 2008 af Danielras (Slettet)
Du skal benytte nulreglen. (x-1)*(x^2-4) kan kun blive nul hvis:
(x-1) = 0
eller
(x^2-4) = 0
Du skal altså løse de 2 ligninger med hensyn til x.
(x-1) = 0
eller
(x^2-4) = 0
Du skal altså løse de 2 ligninger med hensyn til x.
Svar #2
14. januar 2008 af filosofinden (Slettet)
Tak ! Så blev jeg også endelig færdig med afleveringen
Mange tak og godnat
Mange tak og godnat
Svar #3
14. januar 2008 af Sherwood (Slettet)
Husk at ligningen udover 1 både har løsningen -2 og 2.
Skriv et svar til: (x-1)(x^2-4)=o
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
