Matematik

løsning til differentialligning

15. januar 2008 af søde tanja (Slettet)
Om en bestemt løsning til differentialligningen dy/dx = (x+1)(y-1), x tilhører R og y>1, oplyses at grafen forløber i området Rx)1,uendelig(.

Bestem ekstremumssted og monotoniforhold for denne løsning til differentialligningen.

Tror aldrig jeg har set sådan en opgave før, er totalt blank...piv...

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2008 af Frederikke90 (Slettet)

Start med at differentier ligningen.
Er det gjort kan du sætte den = 0 og finde de x værdier der løser ligningen.

Svar #2
15. januar 2008 af søde tanja (Slettet)

men den er jo allerede differentieret???

Brugbart svar (1)

Svar #3
15. januar 2008 af Frederikke90 (Slettet)

Så sætter du den = 0?

Brugbart svar (0)

Svar #4
15. januar 2008 af dnadan (Slettet)

(x+1)(y-1)=0 for y>1 og x tilhører R

Brugbart svar (0)

Svar #5
24. januar 2008 af Mirella (Slettet)

Jeg er nemlig i gang med den samme opgave lig nu, og jeg ved ikke hvordan jeg skal videre. :s .. kan godt finde ekstremumsteder osv. hvis der er én ukendt men her er der to ukendte x og y.
lektie til fredag.

Håber at I kan hjælpe :).

Tak på forhånd ;).

Skriv et svar til: løsning til differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.