Fysik

bølge frekvens?

15. januar 2008 af tournesol (Slettet)
En bestemt harmonisk bølge har en periodetid på 5,8 ms.

Hvordan beregner jeg bølgens frekvens i Hz, med 0 sekunder??

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2008 af mathon

f = 1/T = 1/(5,8 ms) = 1/(5,8*10^(-3) s) = 10^3/(5,8 s) = 172,414 s^(-1) =

172,414 Hz

Skriv et svar til: bølge frekvens?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.