Fysik

Nyttevirkning.

16. januar 2008 af MillMill (Slettet)
Teori om nyttevirkning, nogen som kan hjælpe mig med det?
Har haft et forsøg med at finde nyttevirkningen af en elkedel og en gammel elkedel på komfur ..

Tak på forhånd. :}

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2008 af mathon

etha = E_modtaget/E_tilført

eks:
E_modtaget = 600 J
E_tilført = 800 J

etha = (600 J)/(800 J) = 0,75 = 75%


Skriv et svar til: Nyttevirkning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.