Matematik
find ligning....
16. januar 2008 af
Lady-Ludvig (Slettet)
nogen der kan hjælpe mig? opgaven lyder:
c) Bestem en ligning for den cirkel, der har centrum i punkt A og går gennem punkt B.
A=(5,-1)
B=(1.29,1.22)
c) Bestem en ligning for den cirkel, der har centrum i punkt A og går gennem punkt B.
A=(5,-1)
B=(1.29,1.22)
Svar #1
16. januar 2008 af dnadan (Slettet)
afstanden mellem punktet A og punktet B er cirklen radius.
Og A(5;-1) er centrum
kan det hjælpe lidt?:)
Og A(5;-1) er centrum
kan det hjælpe lidt?:)
Svar #2
16. januar 2008 af Michaelosm (Slettet)
Lidt mere hjælp. Cirklens ligning er:
(x-a)^2+(y-b)^2=r^2
hvor a og b er centrum for cirklen og r er radius
(x-a)^2+(y-b)^2=r^2
hvor a og b er centrum for cirklen og r er radius
Svar #4
16. januar 2008 af dnadan (Slettet)
#3
Nej.
Find |AB| vha. afstandsformlen, denne svarer til r.
A(5;-1) svarer til C(a;b) i cirklensligning.
Nej.
Find |AB| vha. afstandsformlen, denne svarer til r.
A(5;-1) svarer til C(a;b) i cirklensligning.
Skriv et svar til: find ligning....
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
