Matematik
tangenthældningen
17. januar 2008 af
anna85 (Slettet)
hej
jeg har fået til opgave at bestemme koordinatsættet til det punkt på grafen for f hvor tangenthældningen er -3
funktionen f er givet ved f(x)= x^2 + 1/x, x > 0
forstår ikke helt hvad jeg skal gør
jeg har fået til opgave at bestemme koordinatsættet til det punkt på grafen for f hvor tangenthældningen er -3
funktionen f er givet ved f(x)= x^2 + 1/x, x > 0
forstår ikke helt hvad jeg skal gør
Svar #1
17. januar 2008 af dnadan (Slettet)
løs ligningen f'(x)=-3 for at finde x-koordinaten til skærringspunktet. Y-koordinaten findes ved indsættelse af den fundne x-koordinat i f(x)
Skriv et svar til: tangenthældningen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
