Spansk
er dette rigtigt
19. januar 2008 af
nadiapiien (Slettet)
Skulle oversætte fra dansk til spansk.
I Bogotá, colombias hovedstad, lever mange børn på gaden. nogle af børnene har levet der hele deres liv.
Vi besøger en gruppe, som bor i kloakkerne, fordi de der er beskyttet mod dødspatruljerne " de dræber os, hvis de finder os" siger en af drengene.
Om dagen er de på gaden hvor de tigger og stjæler i indkøbscentrene for at overleve.
En Bogotá la capital de Colombia, muchos niños viven el la calle. Algunos de niños han vivido allí, la vida allí entera.
Visitamos un grupa que vive en las cloacas, porque allí ellos son protegidas contra escuadrones de la muerte.
"ellos nos matan, si ellos nos encuentran" uno de los chicos dice. En el día que ellos están en la calle, donde ellos mendigan y roban en el paseo para sobrevivir
Håber der er en der lige vil se på det
I Bogotá, colombias hovedstad, lever mange børn på gaden. nogle af børnene har levet der hele deres liv.
Vi besøger en gruppe, som bor i kloakkerne, fordi de der er beskyttet mod dødspatruljerne " de dræber os, hvis de finder os" siger en af drengene.
Om dagen er de på gaden hvor de tigger og stjæler i indkøbscentrene for at overleve.
En Bogotá la capital de Colombia, muchos niños viven el la calle. Algunos de niños han vivido allí, la vida allí entera.
Visitamos un grupa que vive en las cloacas, porque allí ellos son protegidas contra escuadrones de la muerte.
"ellos nos matan, si ellos nos encuentran" uno de los chicos dice. En el día que ellos están en la calle, donde ellos mendigan y roban en el paseo para sobrevivir
Håber der er en der lige vil se på det
Svar #3
19. januar 2008 af Duffy
HER ER LIDT:
el la calle -> EN la calle
Algunos de niños -> Algunos de LOS niños
un grupa -> un grupO
contra escuadrones -> contra LOS escuadrones
PASEO = INDKØBSCENTER??????????????????????????????????????????????????
el la calle -> EN la calle
Algunos de niños -> Algunos de LOS niños
un grupa -> un grupO
contra escuadrones -> contra LOS escuadrones
PASEO = INDKØBSCENTER??????????????????????????????????????????????????
Svar #5
19. januar 2008 af nadiapiien (Slettet)
Indkøbscenter= el centro comercial- Comerciales i flertal
Skriv et svar til: er dette rigtigt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
