Matematik

Reducer

20. januar 2008 af Dres4sho (Slettet)
Har lidt problemer med at reducere følgende:



(a+2b)^2-4ab-(a+b)(a-b)


Hjælp ønskes tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

Brug dine kvadratsætninger.

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2008 af ibibib (Slettet)

Start med at gange parenteserne ud.

Svar #3
20. januar 2008 af Dres4sho (Slettet)

a^2 + 2b^2 - 4ab - a+b + a-b ??

Brugbart svar (0)

Svar #4
20. januar 2008 af ibibib (Slettet)

Nej.

(a+2b)^2-4ab-(a+b)(a-b) =

a²+4b²+4ab-4ab-a²+b² =

Svar #5
20. januar 2008 af Dres4sho (Slettet)

(a+2b)^2-4ab-(a+b)(a-b) =

a²+4b²+4ab-4ab-a²+b² =

4b^2+b^2 ??

Brugbart svar (0)

Svar #6
20. januar 2008 af ibibib (Slettet)

Ja, men det er ikke slut.

Skriv et svar til: Reducer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.