Kemi
kemi c
20. januar 2008 af
Fassos (Slettet)
hey
der er to spørgsmål som jeg ikke kan finde ud af og som jeg ikke forstår kan I hjælpe??
Det er Kemi C niveau
1. Når vi kender HCl-opløsningens koncentration, kan vi beregne pH. Beregn først pH i den rene syreopløsning. Derpå beregnes pH efter tilsætningen af 5,0 mL, 15,0 mL, 0,100 M NaOH.
I 1. PH = -log H3O+
og for at finde H3O+ har vi formlen H3O+ = 10^-pH
så vil det sige hvis jeg har 5,0 ML og pHmeter måler den til 1,53 10^-1,53
2. De beregnede værdier afsættes på den grafiske afbilding. Punkterne makreres på en "sådan måde, at de let kan skelnes fra målpunkterne. Kommenter!
der er to spørgsmål som jeg ikke kan finde ud af og som jeg ikke forstår kan I hjælpe??
Det er Kemi C niveau
1. Når vi kender HCl-opløsningens koncentration, kan vi beregne pH. Beregn først pH i den rene syreopløsning. Derpå beregnes pH efter tilsætningen af 5,0 mL, 15,0 mL, 0,100 M NaOH.
I 1. PH = -log H3O+
og for at finde H3O+ har vi formlen H3O+ = 10^-pH
så vil det sige hvis jeg har 5,0 ML og pHmeter måler den til 1,53 10^-1,53
2. De beregnede værdier afsættes på den grafiske afbilding. Punkterne makreres på en "sådan måde, at de let kan skelnes fra målpunkterne. Kommenter!
Svar #1
20. januar 2008 af .:Tarzan:. (Slettet)
Jeg har en rapport om det. Jeg skrev til dig igår! Men du får det igen...
Svar #2
20. januar 2008 af Fassos (Slettet)
jeg har ikke fået svar om en rapport? så vidt jeg husker
Skriv et svar til: kemi c
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
