Engelsk

Rettelse...

20. januar 2008 af sukkerknald (Slettet)
Hej,

sidder og skriver engelsk stil og så tænkte jeg på, om det her lyder dumt:

"It’s the fifth time in this week I’m here. Most of the time I don’t see any other options then being here in this bar. I’m a lonely man and I know it. But when I’m in this bar I sometimes forget how lonely I really am. There are other people are as lonely as me."

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2008 af piiiia (Slettet)

Hej:D

Det lyder ikke dumt. du har skrevet det som en tankegang, om en meget ensom mand

Brugbart svar (0)

Svar #2
20. januar 2008 af Isomorphician

in this week = this week
options then = options than
sometimes = sometime
people are = people who

Svar #3
20. januar 2008 af sukkerknald (Slettet)

Tak... Hvad med det her afsnit:


"The redheaded woman in front of me has also been here many times this week. But this time she’s with another man. When I think about it I don’t even remember seeing her with the same man twice. Is it a choice, a job or can’t she keep the same man more than a day or two? She holds the other mans hand as she was trying to link herself to him and forget the loneliness that she also possess".


Nogle fejl? Ja det er der nok, men hvor...

Brugbart svar (0)

Svar #4
20. januar 2008 af Isomorphician

she's = she is (vil din lærer nok have)
don't = do not
can't = can she not
the same man more = the same man for more
mans = man's
possess = possesses

Svar #5
20. januar 2008 af sukkerknald (Slettet)

Okay tak!
Har endnu en - nu når I er så gode, kan jeg ligeså benytte mig af det;)

"It’s after dark and I know I should go home. But to what? I can’t even answer my own question correctly. To the woman who’s never there? To the cat who only wants food? To the hard mattress and the bad TV-shows? The empty refrigerator? I have an empty life. The only thing that keeps me going is my work. I take a deep breath and swallow once again the rest of my drink. Now I should go home. But after another drink…"

Fejl?

Skriv et svar til: Rettelse...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.