Fysik
bold
20. januar 2008 af
nunu1989 (Slettet)
Hej...
en stedfunktion f(t) for en bold der kastes lodret opad er givet ved:s(t):v*t-1/2*g*t^2, hvor v= 20 m/s
Hvordan regner man hvor højt når bolden op?(toppunkt).
en stedfunktion f(t) for en bold der kastes lodret opad er givet ved:s(t):v*t-1/2*g*t^2, hvor v= 20 m/s
Hvordan regner man hvor højt når bolden op?(toppunkt).
Svar #2
21. januar 2008 af nunu1989 (Slettet)
S´(t)= 20-(491*t/50)
s´(t)=0
t=2,03666
Jamen hvordan finde vi hvor højt når bolden? t= tid
s´(t)=0
t=2,03666
Jamen hvordan finde vi hvor højt når bolden? t= tid
Skriv et svar til: bold
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
