Matematik
Need help?
22. januar 2008 af
monaaaaaaaaa (Slettet)
Bergn tallet a , (INTEGRALTEGN)2/X= LN(25) hmm hvordan gør jeg det?
Svar #1
22. januar 2008 af dnadan (Slettet)
Hvad er dine to grænser?
Skriv det op således:
a
S f(x) dx
b
Det er noget lettere at forstå.
Skriv det op således:
a
S f(x) dx
b
Det er noget lettere at forstå.
Svar #2
22. januar 2008 af KristofferFage (Slettet)
Hmm.. Mit bud:
Integral:2/x = ln(25)
2ln(x) = ln(25)
2ln(x) = ln(5^2)
2ln(x) = 2ln(5)..
Resten giver vidst sig selv :)
Integral:2/x = ln(25)
2ln(x) = ln(25)
2ln(x) = ln(5^2)
2ln(x) = 2ln(5)..
Resten giver vidst sig selv :)
Skriv et svar til: Need help?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
