Matematik
Vektorer!
22. januar 2008 af
887 (Slettet)
Sidder følgende opgave:
Bestem koordinaterne til punkterne C og D, når det oplyses at:
A=(5,3), B=(-2,4), Længden AC=(-1,2) og BD= -4,6)
BEMÆRK!: at længden AC samt BD er angivet som vektorer!
Bestem koordinaterne til punkterne C og D, når det oplyses at:
A=(5,3), B=(-2,4), Længden AC=(-1,2) og BD= -4,6)
BEMÆRK!: at længden AC samt BD er angivet som vektorer!
Svar #1
22. januar 2008 af Michaelosm (Slettet)
Jeg tror bare at der menes vektor AC og vektor BD, og ikke længden af dem.
Du finder punkt C ved at lægge vektor AC til punkt A. Punkt D finder du ved at lægge vektor BD til punkt B.
Du finder punkt C ved at lægge vektor AC til punkt A. Punkt D finder du ved at lægge vektor BD til punkt B.
Skriv et svar til: Vektorer!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
