Matematik

Differential regning

24. januar 2008 af andersdeluxe (Slettet)
Bestem, uden brug af cas, f'(1) i hvert af følgende tilfælde:

f5(x)=(6x^0.5+x^2)*4x^0.5

og f2(x)=-0.5x^0.5*(-2x+7)


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. januar 2008 af dnadan (Slettet)

Beregn først
f' (produktformlen og kædereglen)

indsæt herefter 1 i f'

Brugbart svar (0)

Svar #2
24. januar 2008 af mathon

f5(x)=(6x^0.5+x^2)*4x^0.5

f5'(x)=(3x^(-0.5)+2x)*4x^0.5 + (6x^0.5+x^2)(ln(4)*4x^0.5)

f5'(x)=(3x^(-0.5)+2x)*4x^0.5 + ln(4)(6x^0.5+x^2)*4x^0.5

f5'(x)=[3x^(-0.5)+2x + ln(4)(6x^0.5+x^2)]*4x^0.5

Skriv et svar til: Differential regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.