Matematik

jeg føler mig dum:(

24. januar 2008 af Lektier - hvad er det? (Slettet)
når man skal have x isoleret på en side af lighedstegnet, og der står blablabla=ln(x)
Hvordan er det så liiige man gør:)
Er det noget med at man skal lave noget op til e^x? eller er jeg bare helt blæst i knolden?

Brugbart svar (1)

Svar #1
24. januar 2008 af Molle (Slettet)

Lige præcis
e^(blablabla) = e^(ln(x))
e^(blablabla) = x

Brugbart svar (1)

Svar #2
24. januar 2008 af KristofferFage (Slettet)

Men du har nu ret.

e^ln(x) = x, så derfor: Eks:

2 = ln(x)

e^2 = e^ln(x)

e^2 = x

Svar #3
24. januar 2008 af Lektier - hvad er det? (Slettet)

fremragende - Mange tak for hjælpen:P

Brugbart svar (1)

Svar #4
24. januar 2008 af 887 (Slettet)

At oprette 3 meningsløse indlæg i træk er også proportional med dumhed...

Brugbart svar (1)

Svar #5
24. januar 2008 af sprit (Slettet)

#4 At kommentere på en bruger, som har oprettet 3 meningsløse indlæg i træk, er også proportional med dumhed opløftet i anden.

(jeg ved godt hvad det næste indlæg kommer til at handle om :))

Brugbart svar (1)

Svar #6
24. januar 2008 af Molle (Slettet)

#5 Men jeg tør ikke skrive det, for så kommer der ét til. :)

Brugbart svar (1)

Svar #7
25. januar 2008 af sprit (Slettet)

#6 Netop :)

Skriv et svar til: jeg føler mig dum:(

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.