Matematik
hælpe med et formel vedr. trekant
25. januar 2008 af
jwan20 (Slettet)
jeg har denne her sætning som der er blevet regnet ud fra matematik bogen. men ikke helt forstå hvordan de er nået frem til det resultat
0=13^2-9^2+c^2-26*c*cos29 <==> c^2-22,7401c+88=0
vil bare vide hvor 22,7401 er kommet fra???
0=13^2-9^2+c^2-26*c*cos29 <==> c^2-22,7401c+88=0
vil bare vide hvor 22,7401 er kommet fra???
Skriv et svar til: hælpe med et formel vedr. trekant
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
