Debat

Vi har det FOR GODT i Danmark.

27. januar 2008 af Mussy06 (Slettet)
Er det sandt? Får vi slet ikke nogle velfærdsproblemer, når vi får gratis uddannelser (når mange elever ALLIGEVEL FLYTTER TIL UDLANDET NÅR DE ER FÆRDIGE), kommer på sygehus etc. med længden? I givet fald, viser det sig, at økonomimæssigt så har vi danskere flere penge til at bruge til "os selv" mere år for år (endda på importerede varer). Desuden mener jeg, at have hørt, at Anders Fogh sagde noget i sin nytårstale, noget med, at alt dette vil ende med problemer? Mener det var økonomiproblemer?

vil det sige vi slet ingen velfærdsproblemer har nu, men vil få nogle længere fremme med tiden? Eller har vi en masse velfærdsproblemer nu, som så bliver fordoblet med tiden ? :S

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

Jeg vil tro, at du refererer til frygten om, at Danmark får en overophedning af økonomien.

Svar #2
27. januar 2008 af Mussy06 (Slettet)

Tak, Sherwood. ;D

Det var, hva jeg mente.

Brugbart svar (0)

Svar #3
28. januar 2008 af Fassos (Slettet)

Ja, i sidste ende vil det være et problem efter min mening. De begynder allerede at få arbejdsdygtige fra Tyskland og Polen og opfodre dem der får kiontanthjælp til at arbejde, det må da være et symbol på at vi mister penge.

SU! Jeg hader dem der ikke tager sin eksamen og får SU får hele forløbet, det er simpelthen det latterligste jeg nogensinde har set. Også tager han hg om igen og får SU og går ikke til eksamen sådan kan han blive ved og spare en hel masse penge sammen, dog hvis han ikke har mange afgifter, eller bor hos sine forældre og viser et andet sted. lol!!

I dont care..

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. januar 2008 af Jesper-rod (Slettet)

Vi har det FOR GODT i Danmark? Det kan godt være at I har der FOR GODT (hvad ved jeg om det)? Og jeg har det sådan set også meget godt (selvom man nu ikke ligefrem bliver tyk på SU). Men Danmark har iøjeblikket en stigning i folk der bliver smidt ud af deres lejeboliger (samtidigt med antallet af lejeboliger falder, da lejeboliger nu kan blive til ejerboliger), desuden er starthjælp (burde egentlig hedde startstraf) ikke ligefrem en direktør løn.
Det er et faktum (understøttet af undersøgelser lavet Finansministeriet og AErådet) at vi i disse år har en stigning af fattigdom i Danmark (jeg betragter fattigdom som indkomst under 40 pct. af medianindkomsren, i overensstemmelse med OECD). Det derfor forkert at sige at vi ikke har nogen velfærdsproblemer.
Det er rigtigt at vi iøjeblikket befinder os på økonomisk højkonjektur, men det at Danmark samlet set har flere penge mellem hænderne betyder ikke at det enkelte individ har det.

Vi står sikkert på tærsklen til en økonomisk nedgang, men husk at velfærd afhænger af politisk velvilje.

#3
Sandt nok, folk der udnytter systemet pisser også mig af, men tænkt større!
Husk den ingen penge har svindler, men den der har mange penge svindler mere.

Skriv et svar til: Vi har det FOR GODT i Danmark.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.