Matematik

Nulpunkter

27. januar 2008 af geschwin (Slettet)
Heej (:
Nogen som kan hjælpe?
Nulpunkter for funktionen f(x)= x^3-12x
Hvad menes der med det?

På forhånd tak..

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2008 af -Zeta- (Slettet)

Nulpunkter = Rødder = Skæringer med x-aksen

Svar #2
27. januar 2008 af geschwin (Slettet)

Tusinde tak :D

Skriv et svar til: Nulpunkter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.