Matematik
Koordinatsæt til en funktion
27. januar 2008 af
geschwin (Slettet)
Hej :)
Nogen som kan hjælpe?
Parable med funktionen f(x)=-2x^2+6x+1
Bestem koordinatsættet til parablens toppunkt?
Hvad menes der med det og hvorddan laver man det?
På forhånd tak..
Nogen som kan hjælpe?
Parable med funktionen f(x)=-2x^2+6x+1
Bestem koordinatsættet til parablens toppunkt?
Hvad menes der med det og hvorddan laver man det?
På forhånd tak..
Svar #1
27. januar 2008 af -Zeta- (Slettet)
Der står sandsynligvis noget om toppunkter i din matematikbog. Benyt toppunktsformlen:
 $)
hvor d=b^2 - 4*a*c
I dit tilfælde er:
a=-2
b=6
c=1
I dit tilfælde er:
a=-2
b=6
c=1
Skriv et svar til: Koordinatsæt til en funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
