Matematik

differentialregning

27. januar 2008 af Arvin (Slettet)
http://img181.imageshack.us/img181/1311/matdiffuc1.gif

Jeg forstår ikke hvordan jeg kommer videre eller om jeg har lavet en fejl?

Jeg skal bestemme as, altså hældningen for parablen.

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. januar 2008 af mathon

f(x) = 0,5x^2

f'(x) = x

Svar #2
27. januar 2008 af Arvin (Slettet)

#1

Jeg er lige begyndt på differential regning så min viden inden for dette emne er temmelig begrænset. Er det muligt du kan uddybe?

Svar #3
27. januar 2008 af Arvin (Slettet)

På den anden side, jeg tror jeg måske har forstået det.

Da delta x går mod 0 så vil den forsvinde i ligningen til sidst og det vil give f'(x)=x_0 hvor hældningen så må være 1, yes?

Brugbart svar (0)

Svar #4
27. januar 2008 af mathon

f'(x) = 0,5*2*x^(2-1) = 1*x^1 = x

Brugbart svar (0)

Svar #5
28. januar 2008 af mathon

se
http://peecee.dk/upload/view/93577

Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.