Engelsk

Rettelse.

13. august 2004 af SEPPE (Slettet)
Lille, fri opgave. Bare rettelse af gramme.

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. august 2004 af Lurch (Slettet)

hvad? hvor? hvordan? hvem? HVORFOR???

:) Har du også teksten du vil have rettet?

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. august 2004 af RE (Slettet)

Som Lurch Of Doooom skriver så mangler der noget vi kan rette.

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. august 2004 af Lurch (Slettet)

Hva satan Eglund gamle dreng!!
Det er godt nok lang tid siden. Vi ses jo åbenbart på RUC til sep!!
Sorry for offtopic:)

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. august 2004 af RE (Slettet)

indeed, vi ses på RUC, så skal jeg nok byde på en pils eller en proteinshake eller hvad du nu plejer at fyre af, Buff Lurch the globetrotter of dooooom!

ps. undskyld trådkapring

Svar #5
19. august 2004 af SEPPE (Slettet)

Hehe... - Den kan jo smutte;) Har vist ikke været helt mig selv, da jeg skrev dette indlæg! Men her er i hvert fald oversættelsen, der skal rettes (Som altså ikke er en fri tekst, hmm) :

Translation;

Spring 1975 when the Vietnam War came closer to its ending, it had cost the lives of almost 2 million people. Beyond causing horrifying, human sufferings, the war also left hideous scars in the Vietnamese woods, which means that they today still are marked by the massive bombings and the extensively use of defoliants.
After all there is good news: slowly, but surely the devastated rainforests are beginning to recover their natural balance, and the government succeeded in making the farmers returning to some of the areas, which were devastated by the war. According to an investigation, of which the results at the very moment are made public, there is already made big improvements. But still much has to be done. The Vietnamese’s energetic efforts for bringing the country on its feet again, have resulted in a number of unusual initiatives. In several villages the farmers for example have found out that the bomb craters are well qualified for fish farming.

Brugbart svar (0)

Svar #6
19. august 2004 af Fingersen (Slettet)

Spring 1975 = In the spring of 1975 (sæt dette hen til sidst i sætningen)

ikke komma før human

Sæt punktum før which og slet det og skriv "this"

extensively = extensive

recover = regain

returning = return

ikke komma foran which her

are made public = måske godt smide et being ind her. Valgfrit!

there is already... = big improvements have already been made.

efforts for bringing = efforts to bring

on its feet again = back on its feet again

ikke komma foran have.

for example have = have for example

well qualified = well-qualified el. måske bare qualified.

MVH
Fingersen








Skriv et svar til: Rettelse.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.