Fysik

energii?

28. januar 2008 af Bengisu (Slettet)
Heej, nogen der kan hjælpe ?

en urtepotte falder ud ad et vindue på 3.sal og rammer fortovet. Urtepotten vejer 450 g. og højden fra vinduet på 3.sal og til fortove er på 7,0 m,

beregn urtepottens potientelle energi, efter faldet på 7 m?

hmm ved ik hvordan man løser denne, noget med Epot= (mg)h ??

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. januar 2008 af xdjulies (Slettet)

Du skal bruge formlen for potiensiel energi, ja.

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. januar 2008 af mathon

E-pot = m*g*h = (0,45 kg)*(9,82 m/s^2)*(7 m) = ......

Skriv et svar til: energii?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.