Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)
1 side = 2300 anslag ?
29. januar 2008 af
GuffeHamSelv (Slettet)
Hej på min skole sagde min dansklærer at vi skulle regne med at 1 side er det samme som 2300 anslag i vores studieretningsprojekt. Har i fået det samme at vide på jeres skoler? Fik ikke lige spurgt om det, så er der nogen der ved om de 2300 anslag i så fald er med eller uden mellemrum, for så gælder det vel bare om at ramme 46.000 anslag i sidste ende!
Svar #1
29. januar 2008 af -Zeta- (Slettet)
I matematik har jeg fået at vide, at det er 2200 anslag pr. side _med_ mellemrum.
Svar #2
29. januar 2008 af Zalam (Slettet)
Jeg har fået af vide en side = 1300 tegn i det studieretning projekt jeg skal skrive i uge 6.
Vi har dog også fået af vide 1300 tegn kun er i gymnasiet på uni er en side 2200 tegn.
Vi har dog også fået af vide 1300 tegn kun er i gymnasiet på uni er en side 2200 tegn.
Svar #3
07. februar 2008 af Koppel (Slettet)
Citeret fra elevvejledningen til studieretningsopgaven:
"En normalside er 2400 enheder inkl. mellemrum"
Men det er åbenbart individuelt bestemt fra skole til skole.
"En normalside er 2400 enheder inkl. mellemrum"
Men det er åbenbart individuelt bestemt fra skole til skole.
Skriv et svar til: 1 side = 2300 anslag ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
