Engelsk
Hjælp! Er der nogle der gider og rette denne stil til Datid...?
29. januar 2008 af
coco12 (Slettet)
Dear mum and dad
We are in Australian now. We have a very big experience we always will remember.
Have you heard about the plane crass in Australian? We were involved, but we are fine now. The plane crash down and we was the only passengers in the plan. We were all alone after the crass. We didn’t know what way we should and how many thousand kilometers there was to uncles home.
It was getting dark, so we slept whit a small stream, and we have nothing food.
We met a boy called Bush boy. He lives in Australians nature. He is a not look like us. He had no clothes on at all and he had dark skin but his hair was straight. The Australian Aborigine people are very strong. They can live in the desert where it is very hot during the day, and very cold at night. But the bush boy people believe a terrible weakness.
The bush boy helped peter and me. He fined food and some wood and make a fire to us and helps us to coming to Uncles home.
All the time, peter walked beside the bush boy and kept asking questions. The bush boy seemed to understand peter and was answering all his questions. Peter was learning how to speak the bush boy’s language.
I am very scarred about the bush boy. He looked on me, it was very scarred. The bush boy died and I were sorry about I have had so wrong. So I sat down beside him and looked into his face. I took his head onto my knees. His eyes opened, and he smiled to me. That smile broke my heart. I should never have been afraid to him.
Peter asked me if the bush boy went to heaven.
When the bush boy died we should live alone. We do what the bush boy has learn us. He told peter that we should go over the hill. There’s food and water it was not sicker but I followed Peter. We do what the bush boy had learn us, so we make a fire and find some food.
We have seen a lot of animals. A Dingo, a Flying Fox, a Wombat and many kind of birds. We saw an ordinary brown bird. The bird looked sad and had a straggling tail. The bird was looking for insects. But suddenly the bird started to sing. I had never in my live heard a bird sing and so beautiful. When we sleep all the animals come to live. In Australian there is sand and rocks, water holes, and many trees and plants.
We are in Australian now. We have a very big experience we always will remember.
Have you heard about the plane crass in Australian? We were involved, but we are fine now. The plane crash down and we was the only passengers in the plan. We were all alone after the crass. We didn’t know what way we should and how many thousand kilometers there was to uncles home.
It was getting dark, so we slept whit a small stream, and we have nothing food.
We met a boy called Bush boy. He lives in Australians nature. He is a not look like us. He had no clothes on at all and he had dark skin but his hair was straight. The Australian Aborigine people are very strong. They can live in the desert where it is very hot during the day, and very cold at night. But the bush boy people believe a terrible weakness.
The bush boy helped peter and me. He fined food and some wood and make a fire to us and helps us to coming to Uncles home.
All the time, peter walked beside the bush boy and kept asking questions. The bush boy seemed to understand peter and was answering all his questions. Peter was learning how to speak the bush boy’s language.
I am very scarred about the bush boy. He looked on me, it was very scarred. The bush boy died and I were sorry about I have had so wrong. So I sat down beside him and looked into his face. I took his head onto my knees. His eyes opened, and he smiled to me. That smile broke my heart. I should never have been afraid to him.
Peter asked me if the bush boy went to heaven.
When the bush boy died we should live alone. We do what the bush boy has learn us. He told peter that we should go over the hill. There’s food and water it was not sicker but I followed Peter. We do what the bush boy had learn us, so we make a fire and find some food.
We have seen a lot of animals. A Dingo, a Flying Fox, a Wombat and many kind of birds. We saw an ordinary brown bird. The bird looked sad and had a straggling tail. The bird was looking for insects. But suddenly the bird started to sing. I had never in my live heard a bird sing and so beautiful. When we sleep all the animals come to live. In Australian there is sand and rocks, water holes, and many trees and plants.
Svar #1
29. januar 2008 af tomlyn (Slettet)
ret selv, så er der sikkert nogen der vil kigge den over. Det er et forum ikke et sted du får dine opgaver
Svar #2
29. januar 2008 af -Zeta- (Slettet)
Her er lidt af de bud jeg har til nogle rettelser. Jeg har ikke bevist rettet til datid.
Dear mum and dad
We are in Australia/n/now. We have (had) a(n) /very big/(incredible) experience (which) we (will) always /will/ remember.
Have you heard about the plane /crass/(crash) in Australia/n/? We were involved, but we are fine now.
The plane crash(ed) down and we /was/(were) the only passengers /in/(on) the plan(e).
We were all alone after the /crass/(crash).
We /didn’t/(did not) know /what/(which) way we should (go) and how many thousand(s of) kilometers there /was/(were) to uncle(‘)s home.
It was getting dark, so we slept /whit/(by) a /small/ stream, and we /have nothing food/(had nothing to eat).
We met a boy called Bush boy. He /lives/(lived) in (the) Australian/s/ nature. He /is a/(did) not look like us.
He had no clothes on /at all/ and he had dark skin(,) /but/(however(,) his hair was straight.
The Australian /Aborigine people/(Aboriginals) are very strong.
They can live in the desert where it is very hot during /the/ day(time), and very cold at night.
(...) = indsættes
/.../ = slettes
Dear mum and dad
We are in Australia/n/now. We have (had) a(n) /very big/(incredible) experience (which) we (will) always /will/ remember.
Have you heard about the plane /crass/(crash) in Australia/n/? We were involved, but we are fine now.
The plane crash(ed) down and we /was/(were) the only passengers /in/(on) the plan(e).
We were all alone after the /crass/(crash).
We /didn’t/(did not) know /what/(which) way we should (go) and how many thousand(s of) kilometers there /was/(were) to uncle(‘)s home.
It was getting dark, so we slept /whit/(by) a /small/ stream, and we /have nothing food/(had nothing to eat).
We met a boy called Bush boy. He /lives/(lived) in (the) Australian/s/ nature. He /is a/(did) not look like us.
He had no clothes on /at all/ and he had dark skin(,) /but/(however(,) his hair was straight.
The Australian /Aborigine people/(Aboriginals) are very strong.
They can live in the desert where it is very hot during /the/ day(time), and very cold at night.
(...) = indsættes
/.../ = slettes
Skriv et svar til: Hjælp! Er der nogle der gider og rette denne stil til Datid...?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
