Matematik
Procenter
15. august 2004 af
luffe16 (Slettet)
hejsa
jeg håber at der er nogen der vil hjælpe mig med noget procent
Her kommer problemet:
Andersen, Bertelsen og Carlsen skal dele et beløb således, at Andersen får 25%, Bertelsen 20% og Carlsen resten.
Andersen får 625kr. Hvor meget får Bertelsen og Carlsen
Håber at der er nogen der gider og hjælpe mig på forhånd tak
jeg håber at der er nogen der vil hjælpe mig med noget procent
Her kommer problemet:
Andersen, Bertelsen og Carlsen skal dele et beløb således, at Andersen får 25%, Bertelsen 20% og Carlsen resten.
Andersen får 625kr. Hvor meget får Bertelsen og Carlsen
Håber at der er nogen der gider og hjælpe mig på forhånd tak
Svar #1
15. august 2004 af erdos (Slettet)
Kig på ligningen: x * 0,25 = 625,-. x er beløbet, der skal deles. x ses at være 2500,-.
Bertelsen får derfor: 2500,- * 0,20 = 500,-
Carlsen får: 2500,- - 625,- - 500,- = 1375,-
Kalle
Bertelsen får derfor: 2500,- * 0,20 = 500,-
Carlsen får: 2500,- - 625,- - 500,- = 1375,-
Kalle
Skriv et svar til: Procenter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
