Engelsk
fejl i mit sprog og gramma
30. januar 2008 af
Nadianadia (Slettet)
Hej, er der nogle der vil kigge dette stykke tekst igennem for sproglige fejl og mangler, og min ikke særlig gode grammatik? På forhånd tak.
Jed Cunningham was a typical rebellion young man. He knew how he wanted things to be, and he did not believe in authority as well. He was one of the most popular boys when they where young, and everybody was looking up to him. He did not like when the society tried to tell what was right and wrong. He had a gift, he had the energy to wonder about the greater things in life, which all the others was fascinated by. Jed was the a 'prince-charming', and he knew how to fascinate everybody. She describes him with a lot of great adjectives. Jed wanted to be a poet, and he had the ressources, that came by with all the energy.
Jed Cunningham was a typical rebellion young man. He knew how he wanted things to be, and he did not believe in authority as well. He was one of the most popular boys when they where young, and everybody was looking up to him. He did not like when the society tried to tell what was right and wrong. He had a gift, he had the energy to wonder about the greater things in life, which all the others was fascinated by. Jed was the a 'prince-charming', and he knew how to fascinate everybody. She describes him with a lot of great adjectives. Jed wanted to be a poet, and he had the ressources, that came by with all the energy.
Svar #1
30. januar 2008 af Isomorphician
rebellion young man = rebellious young man
authority as well = authority either
when they where = when they were
everybody was = everybody were
the society = society
was fascinated by = were fascinated by
was the a = was a
ressources, that = resources that (aldrig komma før that)
authority as well = authority either
when they where = when they were
everybody was = everybody were
the society = society
was fascinated by = were fascinated by
was the a = was a
ressources, that = resources that (aldrig komma før that)
Svar #4
30. januar 2008 af Frederikke90 (Slettet)
Desuden ville jeg sige: Everybody looked up to him.
Skriv et svar til: fejl i mit sprog og gramma
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
