Matematik

need help

30. januar 2008 af Sweety11 (Slettet)
Hvad kan man sige om ensvinkelede trekanter?

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. januar 2008 af Sherwood (Slettet)

At de er ensvinklede. :-)

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. januar 2008 af dnadan (Slettet)

Samt at forholdet mellem to ensvinklede trekanter er:
a1/a2=b1/b2=c1/c2=k

Samt at A1=A2, B1=B2 og C1=C2
(heraf ensvinklede)

Svar #3
30. januar 2008 af Sweety11 (Slettet)

men hvorfor gælder denne her regel, for alle ensvinklede trekanter?

Skriv et svar til: need help

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.