Matematik
Bevægelse og vektore
31. januar 2008 af
MissHoney (Slettet)
Hej Allesammen.
Jeg skal skrive en mini projekt om bevægelse i planen, hvor jeg SKAL ind på cirkelbevægelse.
Og Jeg skal om et par dage aflevere nogle stikord til min lærer, da det er min lærer som skal formulerer en probemformulering til os. men det jeg skal skrive af stikord, det skal være hva jeg vil undesøge mere og skrive om.
Så jeg vil spørge om nogle af jer kan hjælpe mig med at komme på nogle ideer. jeg er fuldtændig blank og ved ikk hva jeg skal skrive af stikord.
Jeg vil være så taknemlig hvis nogle af jer ville hjælpe. :)
Jeg skal skrive en mini projekt om bevægelse i planen, hvor jeg SKAL ind på cirkelbevægelse.
Og Jeg skal om et par dage aflevere nogle stikord til min lærer, da det er min lærer som skal formulerer en probemformulering til os. men det jeg skal skrive af stikord, det skal være hva jeg vil undesøge mere og skrive om.
Så jeg vil spørge om nogle af jer kan hjælpe mig med at komme på nogle ideer. jeg er fuldtændig blank og ved ikk hva jeg skal skrive af stikord.
Jeg vil være så taknemlig hvis nogle af jer ville hjælpe. :)
Svar #3
31. januar 2008 af mathon
BEMÆRK: Link'et handler KUN om JÆVN cirkelbevægelse (med konstant acceleration og dermed konstant w)
du skal som et minimum kunne gøre rede for de vektorielle ligninger, samt problemfrit kunne forklare:
v = w*r
og
a = w^2*r = v^2/r
og
at vektor_a er rettet mod centrum og vektor_v er vinkelret på vektor_r
du skal som et minimum kunne gøre rede for de vektorielle ligninger, samt problemfrit kunne forklare:
v = w*r
og
a = w^2*r = v^2/r
og
at vektor_a er rettet mod centrum og vektor_v er vinkelret på vektor_r
Skriv et svar til: Bevægelse og vektore
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
