Fysik

bøge02

01. februar 2008 af Lisa02 (Slettet)
rette?
Beregn bølgelængden for en bølge med farten 340 m/s og frekvensen 510 Hz.


lambda=340m*s^(-1)/510s^(-1) = 0,6666667m=2/3m

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. februar 2008 af Matkaj

Yup det er godkendt du!

Svar #2
01. februar 2008 af Lisa02 (Slettet)

takker

Skriv et svar til: bøge02

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.