Biologi
hjælp!
02. februar 2008 af
katrineu (Slettet)
Jeg har 3 populationer hvor jeg kender deres blodtypefordeling i procent i AB0-systemet:
Island 0=56% A=32% B=10% AB=3%
Norge 0=39% A=50% B=8% AB=4%
Danmark 0=41% A=44% B=11% AB=4%
Nu er mit problem at jeg skal regne hyppigheden af hver allel i populationerne. Altså hyppigheden af allel A, B og i .. Det kan jeg ikke se hvordan jeg kan gøre når jeg ikke har antallet af mennesker.
Island 0=56% A=32% B=10% AB=3%
Norge 0=39% A=50% B=8% AB=4%
Danmark 0=41% A=44% B=11% AB=4%
Nu er mit problem at jeg skal regne hyppigheden af hver allel i populationerne. Altså hyppigheden af allel A, B og i .. Det kan jeg ikke se hvordan jeg kan gøre når jeg ikke har antallet af mennesker.
Svar #1
02. februar 2008 af Stenalt (Slettet)
Du kan da lige hurtigt søge for at se hvor mange der bor i hver af landene...
Skriv et svar til: hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
