Fysik
gitter
02. februar 2008 af
Lisa02 (Slettet)
Jeg har en figure over en plan for en bølge. Jeg skal antage at 1 cm på figuren svare til 5m i virkeligheden.
lambde = 4,4 cm på papireret, dvs.
lambda=4,4cm*5m=22m
d=0,2cm*5m=1m
rigtig?
lambde = 4,4 cm på papireret, dvs.
lambda=4,4cm*5m=22m
d=0,2cm*5m=1m
rigtig?
Skriv et svar til: gitter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
