Biologi
Genetik
03. februar 2008 af
dalle-rumv (Slettet)
Når W=hvid pels og w=brun pels
hvor mange procent af denne fordeling vil være hvide
(WW og Ww)?
hvor mange procent af denne fordeling vil være hvide
(WW og Ww)?
Svar #1
03. februar 2008 af Samuel (Slettet)
"hvor mange procent af denne fordeling vil være hvide"
Hvilken fordeling?
Hvilken fordeling?
Svar #2
03. februar 2008 af .:Tarzan:. (Slettet)
Jeg ved ikke om det er dyr, du taler om eller ???
Når W=hvid pels og w=brun pels
Eksempel: Bedsteforældre
Anlæg for hvid pels. (WW) --------- Anlæg for brun pels (ww)
Ex: Forældre
(Ww) og (Ww)
Ex med børn:
(ww), (Ww), (Ww) og (WW)
Når W=hvid pels og w=brun pels
Eksempel: Bedsteforældre
Anlæg for hvid pels. (WW) --------- Anlæg for brun pels (ww)
Ex: Forældre
(Ww) og (Ww)
Ex med børn:
(ww), (Ww), (Ww) og (WW)
Skriv et svar til: Genetik
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
