Fysik

C12H26

03. februar 2008 af ASL21 (Slettet)
Er C12H26 fyringsolie?

Kan simpelthen ikke finde ud af det, så ville sætte pris på lidt hjælp :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2008 af .:Tarzan:. (Slettet)

Nej, det er det ikke. Det er et farligt stof (:
Pentamethylheptan = C12H26

Svar #2
03. februar 2008 af ASL21 (Slettet)

Hvad bruger man det til ?

For er igang med at skrive en opg, og vores lærer har lavet nogle beregninger med stoffer.. :)

Svar #3
03. februar 2008 af ASL21 (Slettet)

og vi har om kraftværker..

Brugbart svar (0)

Svar #4
03. februar 2008 af .:Tarzan:. (Slettet)

hm, hvad man bruger stoffet til?

Kan du skrive dine beregninger ned??

Svar #5
03. februar 2008 af ASL21 (Slettet)

C12H26 + 13/2 O2 --> 12 CO2 + 13 H2O

også har vi regnet dette ud:

C12H26 :n=24,6/170=0,145
CO2 der bliver dannet : m=1,74*44,0=76,4

Svar #6
04. februar 2008 af ASL21 (Slettet)

Det ligemeget, har fundet ud af det :)

Men tak for hjælpen..

Skriv et svar til: C12H26

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.