Matematik

Trekanter

03. februar 2008 af Sweety11 (Slettet)
http://peecee.dk/upload/view/95120

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. februar 2008 af mathon

længdeforhold(27/6) = (9/2)

arealforhold = (9/2)^2

Svar #2
03. februar 2008 af Sweety11 (Slettet)

hvordan beregner jeg DF

Brugbart svar (0)

Svar #3
04. februar 2008 af mathon

|AB| = sqrt[36^2+27^2] = sqrt[(4*9)^2+(3*9)^2] = sqrt[(4^2*9^2 + 3^2*9^2] =

sqrt[9^2*(4^2+3^2)] = sqrt[9^2*5^2] = sqrt(9^2)*sqrt(5^2) = 9*5 = 45


|DF| = (2/9)*45 = 10

Skriv et svar til: Trekanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.